Sol Pelvià Femení

“Jo no desitjo que les dones tinguin poder sobre els homes, sinó sobre elles mateixes”.

Mary Wollstonecraft

El Hara és centre pioner i de referència en la rehabilitació del sòl pelvià femení des del 2009. Fem assistència privada (no treballem per a mútues).

Tenim la millor aparatologia actual (INDIBA Activ i MYO 200) i podem conjugar la fisioteràpia amb la mesoteràpia bioreguladora i moltes altres eines complementaries i aconseguir millors resultats que si apliquéssim una única tècnica.

“La complexitat de la dona es reflecteix (també) en el sòl pelvià.”

Montserrat Sampol

Oferim atenció en format presencial, semipresencial i completament Online

Mes enllà de la atenció tradicional presencial, hem crear diversos programes per poder atendre les difentents realistats de les dones.

  • Atenció presencial
  • Atenció online. Especialment per assesoraments en gestió hormonal, reproductiva o nutricional.
  • Programa de rehabilitació del sòl pelvià en format semipresencial
  • REP: Programa de recuperació de la DIASTASIS i excés de perímetre abdominal postpart
  • MATER: Acompanyament i comunitat per embarassades amb més de 40 anys.

Nou programa de rehabilitació del sòl pelvià femení en format semipresencial

A Hara, entenem que el teu benestar és únic i mereix un enfocament personalitzat. El nostre compromís és oferir-te la més alta qualitat en rehabilitació de sòl pelvià a Vic, Osona.

Com ho fem? Et presentem el nostre innovador programa semipresencial, dissenyat per donar-te resultats excelents en el teu camí cap a la salut integral.

Rehabilitació de sòl pèlvic semipresencial: La combinació perfecta

En sintonia amb les teves necessitats, hem creat un procés semipresencial que optimitza la teva experiència de rehabilitació. Comencem amb una visita presencial en consulta, on la nostra fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic realitza un diagnòstic personalitzat. Això posa les bases pel teu viatge de recuperació.

Actualització constant per al teu progrés

Entenem que l’evolució és constant. El nostre programa setmanal s’adapta al teu progrés i necessitats canviants. Continuament ajustem i revisem la teva rehabilitació per assegurar-nos que segueixes pel camí correcte cap al teu benestar. Oblida’t dels enfocaments estandarditzats, perquè tu ets única i mereixes una atenció a mida.

Diagnòstic precís

En el camí cap a la salut del sòl pèlvic, la precisió és fonamental. No confiem en suposicions. Per això, la nostra primera visita diagnòstica es realitza en persona. Comprenem que cada dona és única i que cada sòl pèlvic té la seva pròpia història. Evitem l’enfocament «cafè per a tots» i t’oferim una atenció centrada en tu.

Evita els enfocaments grupals i totalment en línia

A diferència de programes grupals o totalment en línia, a Hara sabem que cada cas és singular. No et deixem endevinar el teu camí cap a la recuperació. La nostra exploració detallada i diagnòstic precís són 

la base del teu tractament personalitzat. Confia en nosaltres per proporcionar-te l’atenció que mereixes a Vic, Osona.

Resultats garantits

El nostre plantejament semipresencial té un objectiu clar: el teu èxit. Gràcies a la combinació de visites presencials i seguiments en línia, hem aconseguit un índex d’èxit sorprenent gairebé del 100%. Les teves dificultats, com la distància o la logística, ja no són barreres per assolir la salut que desitges.

La teva salut, el nostre propòsit

Sabem que cada persona i cada situació són úniques. Per això, no promovem programes genèrics ni vendes agressives. El nostre programa semipresencial és només per aquells que realment poden beneficiar-se’n. Estem aquí per ser la teva guia en aquest camí cap a la salut.

Tot i que el nostre programa és semipresencial, ens mantenim presents en cada etapa de la teva recuperació. Per a intervencions que requereixen la nostra atenció directa, com teràpia manual, INDIBA, mesoteràpia o acupuntura, el nostre centre està a la teva disposició de manera presencial, com sempre ho ha estat.

Accessibilitat i qualitat

No permetis que les barreres com la distància o les dificultats de temps et impedeixin buscar la salut que mereixes. A Hara, hem aconseguit un equilibri entre l’accessibilitat i la qualitat a prop teu a Vic, Osona. La nostra innovadora modalitat semipresencial elimina obstacles sense comprometre l’excel·lència de la teva atenció.

Llesta per donar el primer pas cap a una salut integral?

Les nostres primeres visites del programa semipresencial les oferim a Vic, Barcelona i Palma de Mallorca. El teu viatge cap a la recuperació personalitzada del sòl pèlvic comença aquí. Contacta’ns per obtenir més informació i iniciar el teu procés.

Programa online

Fisioteràpia especialitzada en sòl pèlvic: La teva revolució personal

A Hara, ens comprometem a ser el teu aliat en la recerca d’una vida plena i saludable. La nostra fisioteràpia especialitzada en sòl pèlvic va més enllà de la rehabilitació; és una revolució personal que et porta de tornada al control i la confiança.

Entenem que les necessitats femenines són úniques, i la nostra teràpia està dissenyada per abordar-les amb delicadesa i experiència.

Trenca les barreres que limiten el teu benestar i descobreix com pots viure sense restriccions. El camí cap a la teva renovació està aquí, i és moment de donar el primer pas cap a una versió més forta i empoderada de tu mateixa. Agenda la teva cita contactant-nos a la nostra línia 622 84 83 49 i descobreix el poder d’una rehabilitació de sòl pèlvic dissenyada exclusivament per a tu

Descobreix més sobre el sòl pelvià i com a Hara t’ajudem a enfortir-lo: